Hondenuitlaatservice Doggy Joy

De leukste uitlaatklep voor uw hond al sinds 4 oktober 2000      

Hoi, ik ben Marieke van Steenbergen


Sinds april 2019 ben ik weer aangesloten bij Doggy Joy. Ruim 10 jaar geleden heb ik ook al enige tijd in een bus door het Westland gereden om de hondjes op te halen en ben toen wegens omstandigheden gestopt
Na de afgelopen jaren volgemaakt te hebben op kantoor als (directie)secretaresse kriebelde het om iets anders te gaan doen. Na gesprekken met Tessa en Linda heb ik de keuze gemaakt weer met veel plezier als Doggy Joy-er met de hondjes te gaan wandelen.

Ik woon nu zelf 7 jaar met mijn gezin in ’s-Gravenzande, van oorsprong ben ik een Rijswijkse. Samen met mijn man heb ik twee fantastische dochters en uiteraard is ons huis niet compleet zonder dieren. Met onze honden Dodge (Friese stabij) en Ziva (Duitse herder), onze drie katten en twee konijnen is het nooit saai.


Ik heb jarenlang een gouden duo gehad, een labrador Tommy en onze Dodge. Zij waren maatjes voor het leven en echt gek op elkaar. Helaas hebben we in 2017 op 13 jarige leeftijd afscheid moeten nemen van Tom. Inmiddels woont Ziva bij ons. Ziva is een herplaatser die we met een leeftijd van 9 maanden in huis hebben genomen. Het is hard werken met haar, maar resultaat beloont! Sinds een half jaar zijn wij bezig met detectie training. Zij leert haar geur (tabak) op te sporen in een ruimte. Dat doet ze super! Fantastisch om mijn hyperherder dan te zien werken!


Groetjes Marieke

Tel: 06-24852302