Hondenuitlaatservice Doggy Joy

De leukste uitlaatklep voor uw hond al sinds 4 oktober 2000      

Hallo, mijn naam is Jamie-Lee Kruijmel, of zoals de meeste mij kennen: Jamie

 

Ik woon in Hoek van Holland en ben 22 jaar oud. Ik was als kind altijd al met dieren en de natuur bezig, alles wat hiermee te maken heeft interesseert mij enorm. Het was dus ook geen verrassing dat ik later met dieren wilde werken. Zelf heb ik twee honden, drie konijnen, twee schildpadden, een vogel en een kat. Toen ik mijn tweede hondje kreeg, ben ik mij meer gaan verdiepen in hondengedrag. Dit hondje heeft namelijk een vervelend verleden waar ik goed mee om wilde gaan en dus meer wilde leren over het gedrag. Daarom heb ik de cursussen Kynologisch Instructeur en trainen dieren gevolgd en goed afge
Ik heb 2 jaar lang de opleiding paraveterinair gevolgd, maar ben hiermee gestopt omdat die opleiding specifiek gericht is op één beroep. Ik heb toen gekozen om verder te gaan met de opleiding Manager Dierverzorging, waarmee ik meerdere kanten op kon gaan. Tijdens deze opleiding heb ik ook geleerd om te ondernemen. Voor mijn opleiding heb ik veel stages moeten lopen zoals: dierenwinkel, dierenasiel, hondenasiel Spanje, schapenboerderij Wales, zorgboerderij, manege en uiteindelijk Doggy Joy! Bij Doggy Joy ben ik begonnen met stage lopen in 2015 en daarna niet meer weggegaan!
Op 3 oktober 2016 heb ik mij ingeschreven bij de kamer van koophandel en ben ik officieel begonnen bij Doggy Joy. Dit doe ik nogsteeds met veel plezier. Er bestaat voor mij geen leuker werk, bezig zijn met honden én in de natuur lopen elke dag! Mijn werkgebied is Hoek van Holland en 's-Gravenzande. Ik loop met de honden in de duinen, het bos of op het strand!
Naast Doggy Joy werk ik ook nog in de dierenwinkel in Hoek van Holland, hier werk ik al 5 jaar elke zaterdag en woensdagmiddag. Door mijn werk in de dierenwinkel heb ik mij goed verdiept in voeding voor honden en katten.

 

Opleidingen:

  • Manager dierverzorging
  • Kynologisch Instructeur
  • Trainen Dieren
  • EHBD (eerste hulp bij dieren)
  • Vakbekwaamheid Hond en Kat
  • Vakbekwaamheid Zoogdieren
  • Workshop Milbemax, ontwormen en ontvlooien

Groetjes Jamie

Tel: 06-14418104